Casa  De Oro-treff Nyheter

30.Desember

I dag var det årets siste utstilling og Stella skulle i ringen igjen. Buster, Nemi og tilhørende to-bente var også med så vi var en fin gjeng fra Tofte på tur.

Det var 9 påmeldte Norwicher og først ute var de to junior-guttene. Buster viser seg flott, det er moro å se at han koser seg i ringen :)

Buster ble beste junior med HP, kjempebra :))

Så var det junior-tispene som skulle i ilden. Siden ingen av gutta fikk CK tok jeg på meg "gi f*-holdningen" og bestemte meg for å bare kose meg  i ringen med lille

Stella, hun går jo som bare det så lenge ikke jeg roter det til... Dommeren skrøt fælt av den lille frøknen min, hun ble beste junior tispe og eneste junior med CK idag. Sluttresultatet ble Stella som 4 BT og jammen fikk hun certet også, jeg er så fornøyd :))

Bir ble Petter og Bim ble Kaisa, Masse gratulasjoner til to flotte hunder!!!

Nå på tampen av 2010 gjenstår det bare å ønske alle gode venner og kjente et riktig

GODT NYTT ÅR !!!

Casa De Oro fortsetter videre i 2011, velkommen innom :)

19.Desember
Så nærmer det seg jul og slutten på året igjen, jeg synes tiden går utrolig fort. Det er ganske rolige dager her, men vi er stadig ute og farter i skogen med kamera på slep. Vi går mange turer med Elin og Leah i helgene, skikkelig koselig å være flere på tur og mange fine bilder blir det også :)

Vi skal på en utstilling til i år, men utenom det ser vi frem til en rolig jul hjemme på Tofte.

Her er noen vinterbilder som jeg har tatt idag, og med dem ønsker jeg alle venner og kjente en riktig God Jul og et Godt Nytt År :)
  Stella i full fart mot 2011

:)

28.November
Så var det på tide med Dogs4All igjen. I år var det rekordmange Norwicher påmeldt, hele 33 stykker, både finske og svenske hunder i tillegg til de norske. Jeg må innrømme at jeg ikke fikk med meg allverden av det som foregikk i ringen, jeg så at det ble delt ut både røde og blå sløyfer noe som ikke hjalp på nervene akkurat... Buster og Stine vise seg som vanlig flott, og de endte med
en ren rød og 3.beste junior hanne; en god plassering i et så godt selskap :)

Det var 5 junior-tisper denne gangen, og jeg må nok innrømme  at jeg ikke var særlig eplekjekk da  vi gikk ut i ringen. Stella går kjempefint, men denne gangen var det den tobente (undertegnede) som rotet det til ved å miste godbitene på gulvet og stresse litt vel mye... Vi fikk heldigvis rød sløyfe og meget god kritikk så jeg er vel fornøyd med 3.beste junior tispe som resultat :)

 Bir ble Ragus English Lady og Bim ble Cog-Wheel's Aladdin Sane, gratulerer med flott resultat :)

Til slutt noen vinterbilder av mine søte små:

17. November
Forrige helg var det ny utstilling, og denne gangen var kennelen min representert med Buster og Stella. Buster var første Norwich i ringen. Han ser ut til å trives med å vise seg frem og gikk kjempefint i ringen. Han fikk sitt ck, og skulle  konkurrere mot Petter om beste hannhund.
Flotte Petter trakk det lengste strået å ble beste hannhund, mens Buster ble nr.2 og fikk sitt andre Cert!!!! 

Så var det vår tur. Jeg var noe over middels nervøs denne gangen og ristet nesten, men Stella viste seg fint og ble beste juniortispe og fikk sitt ck. Vi skulle gå mot to championtisper i tillegg til den andre junioren kampen om beste tispe så jeg hadde ikke så store forhåpninger, men dommeren likte tydeligvis Stella og plasserte henne som 2. beste tispe bak Lenes nydelige Thelma, også hun fikk sitt andre Cert, gjett om jeg var fornøyd !!!

Det endelige resultatet ble at Thelma ble Bim og Petter Bir. Den flotte fyren vant først gruppa,og om ikke det var nok slo han til i finalen og ble Best in Show !!!!!

Masse gratulasjoner til eier Wenche og oppdretter Lene, dette var stort!!!

Rapporter og bilder finnes på sidene til

Buster, Petter og kennel Lotcheck

god fornøyelse :)

Til slutt et bilde av min fine Stella, 10 mnd:

31.Oktober

Utstillingshelg

Denne helgen har Casa De Oro vært godt representert på utstilling. I går møtte hele Pasta-kullet opp i en kaotisk Leto-hall for å vise seg frem for verden. Det var syv påmeldte Norwicher, tre hanner og fire tisper. Gutta var først ute og jeg må bare berømme mine flinke valpekjøpere, både Buster og Leo gikk kjempeflott i ringen og

det ble resultater av innsatsen; Buster ble Bim og fikk sitt første cert, mens Leo ble 2Bh med hp. Så var de tispene sin tur. Vi var tre juniorer, og etter noen runder i ringen ble Stella satt først og vant certet, jeg ble både overrasket og glad. Vi måtte gi tapt mot den fjerde tispen som var en voksen champion, men jeg er kjempefornøyd med Stellas debut på ordentlig utstilling.

I dag var det ny dag på utstilling, Wilma skulle debutere etter operasjonen og jeg ville selvfølgelig være med å heie på henne. Jeg tok med Tin-tin som alltid synes det er moro å være med og reise oppover til Leto hallen. Det var heldigvis litt mindre kaos i dag og det var kjekt

å treffe igjen en frisk og fin Wilma og eierne hennes. I dag var det 4 tisper som skulle gå. Wilma stilte alene som unghund og Tone førte henne kjempefint i ringen. Den lille damen travet kjekt rundt i ringen og synes tydeligvis det er gøy å vise seg frem. Hun fikk fin kritikk og og skulle gå en runde til mot de andre tispene for å kjempe om certet. Da synes igrunnen Wilma hun kunne gå alene og vred seg elegant ut av båndet... Tone fikk det raskt på igjen, og gikk runden sin, men denne gangen gikk certet til søte Ally fra Markhams kennel. Wilma fikk Ck og ble 3 Bt, en kjempeflott debut !!

Nå er det bare å stå på videre fremover mot Dogs4All og jeg håper å se mange Casa De Oro hunder igjen på utstillinger også i 2011 :)

26.Oktober

En bitteliten oppdatering i dag: Jeg har lagt ut link til en dame som har vært gull verdt for meg og mine hunder, nemlig Kristin Halle. Hun er veterinær som har spesialisert seg på skjelett, muskler og nevrologi på hund og hest- her er det masse å lese og lære, titt inn på www.kristinhalle.com

22.Oktober

Nå er det veldig lenge siden forrige oppdatering, men pga et innbrudd på PC'en min i sommer var jeg til slutt nødt til å sende den på reparasjon. Nå er alt nytt og jeg håper å slippe en slik opplevelse igjen...

Her har det skjedd litt forskjellig. Buster har debutert på ordentlig utstilling og startet karrieren med CK og 3bhk 9 måneder og 2 dager gammel :) Stine hadde trent masse og pelsen var trimmet til minste detalj og det syntes på prestasjonene, en skikkelig flott ekvipasje med en stolt oppdretter på sidelinjen :)

Buster og familien hans skal på flere utstillinger, det blir moro å følge dem fremover.

Lille Frida fra Nøttekullet mitt har også vært på besøk. Hun var her en uke mens eierne hennes var på ferie. Hun og Stella hadde mye moro så vi hadde en livlig uke :)

Planene i høst er å få vist frem Stella i utstillingsringen. Pelsen hennes er "under construction" så vi få ta noen trenings-utstillinger før årets store happening på Lillestrøm i november. Det er flere av valpene fra meg som skal vises frem så det blir en spennende høst :)

01.Oktober

Tin-tin har bursdag !!

I dag fyller verdens beste Tin-tin 8 år!! Han er fortsatt den kuleste gutten i gata og sjarmerer stadig med sin herlige personlighet.

I dag skal Tin-tin feires med brask og bram (kos og godbiter), måtte vi få mange år til med denne herlige lille fyren :)

19. September

I dag var det Leo sin tur til å debutere på utstilling. Thor og Emma var ute i god tid for å venne Leo til alt ståket, og jeg hadde avtalt å komme som heiagjeng. Tin-tin fikk være med på turen, men som vanlig klarte jeg å ta en liten ekstra-tur og kom til  ringen akkurat 

når det var Leo sin tur. Han var noe over middels glad for å se bestefar og var superglad i ringen. Dommeren likte ham veldig godt og ga ham en strålende kritikk, bl.a "meget glad hund :)" Jeg reiste hjem før gruppene skulle gå, men fikk en gledestrålende beskjed fra Thor etter noen timer: Emma tok over som handler i gruppen, Leo gikk kjempefint og ble nr 2 BiG !!! Masse gratulasjoner fra slekta på Tofte, dette var ordenlig moro :D

5.September

Turtid og nye bekjentskaper

Nå blir det mange, lange turer på hundene om dagen. Båndtvangen er over, det er sopptid og været har vært perfekt for lange ettermiddager i skogen. Innimellom får vi følge av gode venner, nedenfor er det Leah som er selskap (og Elin som fotograf:) og idag har vi utforsket nye områder sammen med Buster og familien hans. 

Vi har også blitt kjent med en ny Norwich. Hun heter Norswedens Irma, men kalles Caddy til hverdags. Hun og fôrverten hennes var innom for litt trimming på lørdagen, og i pausene ble hun god kompis med Stella som alltid setter pris på litt leking.

29.August

Nå er det vel på høy tid med noen oppdateringer her fra Casa de Oro.. August har i grunnen vært stille og rolig. Vi har tatt noen turer med gode venner, hatt besøk av store og små Norwicher og Stella har debutert på utstilling. Hun og bror Buster var de eneste 

valpene, og denne gangen ble Stella Bir og Buster Bim. De fikk gode kritikker begge to, men som det synes på bildet av Stella så var nok ikke pelsen hennes på topp. I dag har jeg tatt trimmekniven fatt og hun er nå tatt helt ned så vi kan forberede henne til nye utstillinger i høst.

Buster på leke-og trimmebesøk

Jostein og gjengen :)

Fia begynner også å komme i bra pels, så det er vel på tide å vise henne også frem igjen. Vi har jo faktisk ikke stilt ut i hele 2010, så vi får være mye flinkere fremover...

Bildet til høyre er av Buster, ferdig tygd på av søster'n- kjekk kar ikke sant??

15.August

Endelig nytt design på hjemmesiden:)

Ikke alle linker og sider er helt ferdig, men jeg jobber med saken...

30.Juli

Så var fjellturen i år vel overstått. Turen gikk til Rauland i Telemark og for et sted. Naturen var fantastisk med høye, flotte fjell og vakker natur med masse turstier som vi kunne utforske. Værgudene var i strålende humør og ga oss nydelig vær hele uken, vi har hatt det kjempefint.

Den lengste turen vår gikk til Eggeskarnuten som er over 1300 meter, den korteste gikk til stranden ved Totak der vi hadde en deilig hviledag med sol og bading. 

Stella og Tin-tin leter etter lemen Fia ser etter muligheter...
Fra Silkedalen, nydelig sted:) Pause på toppen
Hundene har vært kjempeflinke til å gå, men vi er flinke til å ta pauser og kose oss med gode nistepakker. Stella har fått sitte en del på armen, men Tin-tin har imponert skikkelig denne gangen. Han har travet lystig ivei hele tiden, men så har han jo både slanket seg og ordnet sommersveisen før turen i år, og han er jo tross alt en mann i sin beste alder)
Herlige , tøffe Tin-tin
Nemi har drikkepause Stella sklir i snøen :)
Nå er vi vel hjemme på Tofte igjen og klare for hverdagen etter en herlig oppladning på fjellet, og det er bare å glede seg til neste år og neste tur:)
Liten og sliten, men fornøyd Stella

 

19.Juli

I går hadde vi besøk av Wilma og familien hennes. Hun skal på utstillinger i høst og kom innom for litt pelspleie. Wilma har blitt en ordentlig flott dame, det blir spennende å vise henne frem. Litt lekepauser blir det også alltid tid til med Stella som aldri er vond å be :)
Wilma lærer Stella å danse.... .....og stå pent :)

Det blir nok mye fotografering i sommer og jeg er igang med å lage egen side til Stella og et eget fotogalleri med hundebilder og naturbilder så det kommer flere oppdateringer etterhvert. I mellomtiden ønsker vi alle venner og kjente en fortsatt god sommer :)

Stella har malt gjerdet med mor... Dyp konsentrasjon.

14.Juli

I dag har Stella hatt en opplevelsesrik dag, hun har nemlig fått treffe Leah for første gang og hun har fått prøve å svømme på ordentlig.  Bildene får tale for seg selv denne gangen, flere oppdateringer kommer til helgen når Wilma kommer på besøk til oss.

Leah tar spranget uti... ..og Stella hoppet etter

Hvor ble det av henne???

Endelig tilbake :)

Vi håper på flere fine dager ved vannet i sommer, kanskje de andre hundene i familien også tør å ta seg en svømmetur etterhvert??

29.Juni

Nå har det vært en stille og rolig periode her på Tofte. Vi nyter sommerdagene ute i hagen og med god hjelp av hundene får jeg både gravd og luket masse. Tidligere denne måneden hadde vi storfint besøk fra Stockholm. Ingrid som er oppdretter fra kennel Jeopardy
tok turen innom for å hilse på hundefamilien sin her i Norge. Hun hadde selvsagt med seg hunder på turen, farmoren til valpene var med og også oldemor (Tin-tin's mamma) som det er bilde av ovenfor. Hun er en meget ærverdig dame på 12 år, litt grå i sveisen men fortsatt i fin form. Ingrid fikk treffe Stella og Buster som hun har en stor del av æren for at ble til, moro å vise frem de fine valpene mine som jeg er så stolt av.
Denne uken har Tin-tin fått lov å reise på feriekoloni hos Buster. Fia er vel igang med løpetid, og stakkars Tin-tin blir aldeles utslitt av henne. Godt å få litt kvalitetstid uten damer innimellom...

Det går også mye i trening for tiden, Stella skal på noen valpeshow og da

må man jo øve på å stå og gå. Agilitybanen min er også endelig komplett igjen så nå er vi i full gang. Fia og Nemi elsker å vise hva de kan og Tin-tin som bare vil gå frem og tilbake på vippa er et syn. Herlig med aktive glade hunder :)

8.Juni

I dag fyller min søte Nemi 6 år, og damen feires selvfølgelig som seg hør og bør for en voksen dame.

Nemi er fortsatt den mest spesielle hunden i flokken min; myk og hard, snill og sta og ikke minst mild men bestemt med resten av flokken.

Gratulerer masse med dagen, lille-store Nemi-mor:)

6.Juni

Nå har jeg laget en bilde-side fra Casa De Oro-treffen, klikk på linken øverst til venstre :)

30.Mai

Denne helgen har Leo vært her på besøk. Han har blitt en stor og fin gutt og etter litt oppdragelse fra bestemor gikk han fint inn i flokken min. Han og Stella har kost seg masse sammen, det har vært to slitne valper som har lagt seg på kveldene :)

Fia er heller ikke vond å be når det står leking på programmet, hun er stadig i farta og viser de små hvordan det skal gjøres....

Full drakamp.. Vinneren er mamma :)

Vi hadde også Casa De Oro-treff på lørdag med besøk av alle Nøtte-jentene. Pasta-kullet ble også komplett når Buster kom så nå venter jeg bare på bilder som jeg kan dele med alle som titter innom på siden min.

Bildet til venstre er av Marthe og Stella som ble gode venninner :)

28.Mai

Denne uken har jeg vært en liten tur på Larkollen og besøkt Chico. Han er fra mitt første kull og er lillebroren til Fia. Chico synes det var på tide med lettere sveis og det er klart at bestemor stiller opp når en så kjekk kar trenger litt assistanse.

Som bildet viser er Chico nå en ordentlig voksen mann, flott fyr ikke sant?? Han er til og med blitt øyelyst u.a og det er gode nyheter for en fornøyd oppdretter :)

09.Mai

Så begynner det endelig å bli roligere tider her på Tofte. Lammingen nærmer seg slutten og jeg har hatt en etterlengtet frihelg og kost meg med hundene mine.

1 Mai var Leo på besøk i sauefjøset. Det er så koselig å se ham igjen, han har blitt stor og flott, nydelig hode og kraftig benstamme. Jeg planlegger en liten valpeshow-utflukt med Emma, det skal bli spennende :)

Emma og Leo hilser på søyer og lam

Jeg har også fått treffe Buster igjen. Han er og Leo er veldig like, disse to kommer til å bli ordentlige hannhunder:) Stella var med på besøk, og valpene fikk leke masse i hagen. Stella benyttet sjansen til å stjele tyggebeinet til Buster,typisk hunde-søsken-kjærlighet...

Vi gikk også en herlig tur over svabergene langs sjøen i nydelig solskinn. Det ble en kjempefin ettermiddag for både hunder og mennesker, Stella var sliten og veldig fornøyd da vi kom hjem igjen. Flere bilder av Leo og Buster 

finnes på hjemmesidene deres., linker finner du her.

25.April

Nå er det lenge siden forrige oppdatering, men nå som lammingen er i full gang er det ikke verken tid eller energi igjen til annet enn det daglige. Takket være fantastisk hjelp av gode naboer slipper hundene laaaange dager alene hjemme, godt for dem og samvittigheten min. Stella har fått en god venninne i nydelige Targa som er innom på daglige
treff med lek og moro, er de ikke søte sammen?? Targa er fortsatt en ung dame, men er veldig snill og forsiktig med det lille monsteret mitt.

Når det roer seg litt her skal jeg forsøke å få tatt noen skikkelige bilder av Stella-bølla, men etter at jeg vannet kameraet mitt er det en anelse upålitelig. Det spørs om det ikke må en liten investering til... Vi trener også litt hver dag, den lille damen må jo på valpeshow etterhvert :)

7.April

ABC-kullet fyller 3 år idag

Det er utrolig hvor fort tiden går... I dag er det 3 år siden mitt første kull ble født og mitt liv som oppdretter begynte på alvor. 

Gratulerer masse med dagen til alle tre, ha en fin feiring :)

Jeg har også endelig fått ryddet litt på siden min. Linkesiden er oppdatert og jeg har lagt ut linker til Buster og Leo sine sider- god fornøyelse:)

31.Mars

Elvis has left the building....

Nå har det skjedd masse spennende i Elvis sitt liv. Han har fått sin egen familie, sin egen pus, egen jobb som regnskapsfører og helt nytt navn nemlig Buster :) I går var den store dagen for flytting og før han skulle reise til sitt nye hjem benyttet vi den fine dagen til å kose oss på stranden.

Valpene spiste bortimot en kilo sand og fant mange spennende skatter i vannkanten. Det er også kjempestas å skli bortover i sanden på magen, klatre i "fjellet" og riste tang så sandspruten står... Det var ganske slitne valper som ble pakket inn foran vedovnen på ettermiddagen:)

Jeg kommer nok til å treffe Buster ganske ofte siden han nå blir ekte Tofte-gutt og bor bare etpar kilometer unna. Det blir koselig å følge ham og familien hans fremover:)

Det fine bildet av ham er tatt av matmor Stine, flott kar ikke sant?

Nå står påskefridagene for tur og her i heimen blir det stille og rolig. Planene er å ta ned pels, klippe epletreet, lange turer og trene lille Stella.  Vi ønsker alle en riktig

19.Mars

Valpene er 10 uker og de siste oppdateringene er lagt ut i valpedagboken.

15.Mars

I går var Wilma fra Nøttekullet på besøk for å treffe valpene. Hun har blitt ordentlig fin og har et lydspekter på linje med halvsøster Fia :) Det er på høy tid å få denne damen ut i ringen så verden får treffe henne, det skal bli ordentlig spennende !!
De første rapportene fra Leo har også tikket inn. Han har det kjempefint med sin nye familie og tar alt det nye og spennende på strak labb. Emma har laget en blogg om han, titt inn her å lese om Leo sin hverdag :)

Her på Tofte er det ganske rolige dager. Vi venter aller mest på at snøen skal smelte, men nå kan jeg i alle fall se gjerdet mitt igjen. De to gjenværende små har fått egne halsbånd, så vi får begynne å øve litt i gata vår. Sosialiseringen blir jo noe begrenset med 1,5 meter snø og minusgrader...

De tre voksne nyter turene våre, men de er temmelig møkkete for tiden så det blir endel bading- noe de ikke setter fullt så stor pris på. Fia er ordenlig ruskete for tiden, men i og med det er ganske kjølig ennå må jeg nok vente en uke eller to før jeg tar den gamle pelsen så den nye pelsen får komme litt igang. I mellomtiden napper jeg litt på lille Stella som nå minner endel om Batman....

13.Mars

Litt nytt i valpedagboken.

5.Mars

Jeg har endelig fått ordnet litt på linkene mine. Jeopardy's har fått ny side og jeg har lagt ut link til Vivi og Vicky, en aktiv hundeekvipasje som det er gøy å følge med på. Det er også noen nye bilder i valpedagboken i dag.

2.Mars

I dag blir  Nøtte-jentene 1 år, gratulerer masse med dagen alle tre:)

 

27.Februar

Valpene har fått navn så titt inn i valpedagboken for en liten presentasjon av de tre små nykommerne i Casa De Oro-familien.

21.Februar

Det er fortsatt full vinter om dagen og det kan være en utfordring å komme seg rundt med den kortbente gjengen min. Det blir mye turer på veier for tiden, men tiden går fort og om ikke lenge må vi da se noen spede vårtegn... Vi får iallefall trent litt på turene våre men det skal bli godt når det minker på snøen og vi kan få

tatt noen ordentlige skogsturer igjen. Valpene går det fortsatt bare fint med, og jeg har lagt ut nye bilder i valpedagboken idag.

13.Februar

Nytt i valpedagboken.

7.Februar

Denne helgen fikk jeg endelig reist en tur til Hønefoss for å titte på de fine valpene hos kennel Markham. Det  ble en koselig dag med Mona,

 Marianne og farmor Eva-Lena som også var på besøk. Jeg måtte ta litt bilder av de nydelige små: Ally som skal bli hos Mona til høyre og under er det kjekke Aron til venstre og søte Alfred til høyre. Vil du vite mer om de fine valpene så titt inn på Mona sin hjemmeside, der er det flere bilder og du kan lese om livet til A-gjengen på Hønefoss :)

3.Februar

Nye bilder i valpedagboken

31.Januar

Det er temmelig rolige dager her på Tofte for tiden. Iskulda er tilbake igjen, og jeg kjenner veldig på at vi gleder oss til våren alle sammen. Vi tar våre daglige turer, men ellers tilbringes mye tid ved valpekassen bare for å nyte utviklingen til de søte små. Nå er heldigvis Februar rett rundt hjørnet og da går det fort til lysere tider.

Bildet er av Tin-tin som tester ut den nye hundesengen etter dagens skogstur. Det ser ut til at den er godkjent om enn litt liten :)

Det er også litt nye bilder i valpedagboken idag:)

27.Januar

Litt nytt i valpedagboken.

22.Januar

Litt nytt i valpedagboken.

16.Januar

Det er lenge siden jeg har hatt anledning til å være med den faste gjengen ut på tur, men da Beate samlet troppene idag passet det perfekt :) Med Fia vel fornøyd i valpekassen ble Tin-tin og Nemi pakket i bilen og vi reiste avgårde for å møte alle sammen. Vi var seks tobente og syv firbente, og turen gikk på fine vinterveier gjennom 
skog og hyttefelt. Hunden ble holdt i bånd pga rådyrene som det myldrer av her, den eneste som fikk løpe litt var Tin-tin som er allergisk mot å få snø på "kronjuvelene" og alltid holder seg på stien :) De to rådyrene vi så hadde middagshvilen sin under noen trær et stykke unna, og så ikke ut til å bli forstyrret av at vi gikk forbi. Vi hadde en kjempefin ettermiddag og hundene var vel fornøyde da vi kom hjem. Takk til Elin som tok bilde:)

Jeg har også lagt ut litt nytt om de små i valpedagboken.

13. Januar

Noen nye bilder i valpedagboken :)

11.Januar

Fia har fått valper, og jeg har laget valpedagbok til de små :)

4.Januar

 

Så var det på tide med årets første nyheter. Vi har hatt en rolig og fin romjul, men nå venter hverdagene igjen.

Søndag hadde vi besøk av Wilma og eierne hennes. Det var veldig koselig å se henne igjen, og som bildet viser har hun blitt utrolig søt.

Hun og eierne er aktive på kurs, og det neste som står på planen er lydighet. Vi håper også å vise henne frem på noen utstillinger i vår, jeg gleder meg allerede til å være heiagjeng :)

Idag har vi også hatt besøk av Elin og lille søte Leah. Hun er helt nydelig og akkurat så eplekjekk som en valp skal være:) Både Elin og jeg tok masse bilder, men som vanlig er det ikke mange som egner seg "på trykk" Det kommer bilder
på Leah sin egen side som du kommer til ved å trykke HER. Elin har også lagt ut videoer av den lille damen som er vel verdt en titt.
Til slutt litt om lille Fia. Hun har nå en drøy uke igjen til valping og synes tydeligvis det begynner å bli slitsomt og være så stor. Vi tusler noen runder rundt i nabolaget, men ellers tar vi det med ro og jeg prøver å sørge for at hun har det så komfortabelt som mulig.
 Alt er ferdig forberedt til de nye verdensborgerne, så da er det bare å håpe at alt går som det skal og vi har friske og fine småtasser her om en ukes tid :)