Nyheter

 

23.Desember

Da er det på høy tid med en liten oppdatering her på hjemmesiden..

Vi bruker fortsatt store deler av fritiden på agility. Lille Fia har avsluttet sin karriere på banen etter at ryggen hennes dessverre ikke tålte belastningene. Hennes siste løp ble i Drøbak, da med en flott 2 plass. Hun er stadig til behandling

hos Kristin,og hun skal nok få være med på litt lette treninger til sommeren igjen :)

Stella derimot er fortsatt aktiv agilityhund. Vi har konkurrert endel i høst og hennes beste plassering er en 3.plass, og vi mangler bare et opprykksnapp før vi kan starte i klasse 2 :)

Tin-tin er fortsatt verdens beste !! Han er med på tur hver dag og liker best at ting går rolig og greit for seg, vi kaller det Tin-tin-tempo... Han er 10 år nå, men fortsatt utrolig sprek heldigvis :)

Planene for 2013 er igrunnen å fortsette med det vi liker aller best: Lange, gode turer med kamera på slep, trening av unyttige triks og selvsagt masse trening, kurs og konkurranser i agility. Jeg har lagt planer om flere valpekull på is av flere grunner, en av dem er at vi kanskje forøker familien med en annen rase i 2013...

Jeg ønsker alle besøkende på siden min en riktig God Jul og et Godt, aktivt Nytt Hundeår :)

Sommerminne:)

25.Juli

Tiden bare løper fra meg så hjemmesiden min stagnerer litt.

Juli skal jo liksom være en rolig måned, men vi pusser og maler litt på huset og hundene trenes to ganger i uken så vi sliter ikke med fritidsproblemer akkurat :) Nå er det rolig på konkurransefronten, så vi trener i vei og håper å gjøre god figur når vi starter på høstsesongen 11. august... Både Fia og Stella har 4. plass som beste plassering

og Stella har fått sitt aller første opprykksnapp, veldig morro!! Vi jobber fortsatt med farten i tillegg til hindersikkerhet og en smule mer selvstendighet på banen.

Nå står straks årets fjelltur for døren, gleder meg masse til lange turer, god mat og ikke en eneste malerkost i sikte. Når vi kommer hjem står øyelysning på programmet

og jeg er seriøst i tenkeboksen når det gjelder å ha kull på Stella. Hun hadde løpetid nå i juni så jeg har enda noen måneder på meg.... Vi må på en utstilling eller to i løpet av høsten også, det hadde vært flott å få et championat på den lille damen :)

Verdens beste Tin-tin i farta :)

01.April

Man kan trygt si at det går en god stund mellom hver oppdatering her, men det betyr ikke at det ikke skjer noe her på berget. Vi trener fortsatt endel og har startet noen ganger i både offisielle og uoffisielle konkurranser. Nå i helgen har vi vært en tur i Tønsberg og nå ser det ut til at det løsner litt :) Stella fikk en kjempefin 4.plass i hopp med kun ett riv og vi hadde vårt første løp uten tidsfeil!!

 Fia går flott og gjør alt jeg ber henne om, men tidsfeilene er alltid

 med og det er litt synd. Jeg har fått noen stalltips av en treningskollega som skal prøves ut, nye måter å belønne på kan gjøre susen ..

Nå nærmer det seg også kurshelger og jeg gleder meg masse. Trivelige folk, glade hunder og masse ny lærdom er ikke å forakte. Først på programmet står rallylydighet, er veldig spent på hvordan Fia synes det er men den foreløpige planen er å ha det gøy så får vi se om det passer for oss.

Vi skal også komme oss i utstillingsringen en tur eller to i vår. Både Stella og Buster mangler bare et cert for å få championatet og det kan vel ikke være noen umulighet for de to fine "barnebarna" mine :)

8. Februar

Ja, ja så er vi godt igang med 2012 og jeg må bare innrømme at dette blogg-greiene får jeg ikke helt til, så da er  det vel bare å fortsette med hjemmesidene iallefall en stund til :) Det er jo kjempegøy å starte året med gode nyheter:

Buster ble nr 3 på listen over mestvinnende  Norwich terriere i Norge !!! Jeg er veldig stolt oppdretter, men det er Stine og Jostein som trener, trimmer pels og ikke minst reiser rundt å viser frem den flotte gutten, tusen takk :)))

Lille Stella havnet på en 10 plass, ikke verst det heller-vi har jo ikke akkurat vært aktive på utstillingsfronten i 2011..

Jentene og jeg trener fortsatt agility, men det blir ganske mye mindre aktivitet nå på vinteren. Vi trener en gang i uken i et ridehus i Drøbak, og denne helgen var det på tide å starte for første gang i år. I agility gikk Stella superbra, men løp utenom siste hinder (min feil) så vi fikk 5 feil. Fia tullet skikkelig og disket med stor stil :) I hopp var det Stella som tullet, hun elsker tuneller og springer inn så fort hun kan og når det er i feil inngang blir det disk. Jeg hadde ikke store forhåpninger til Fia for hindrene var

kjempehøye, men hvem travet ut på banen å gikk feilfritt?? Jo det var lille Fia'n min det :)) Hun fikk selvsagt tidsfeil for det går ikke så  fort med oss, men hun tok en hedelig 7.plass av 32 startende og jeg var kjempefornøyd !! Vi fortsetter med vintertreningen vår og gleder oss veldig til våren. Fia skal på kurs i rally lydighet og det blir vel et agilitykurs eller to også, vi skal ha det moro i 2012:)