Jeg heter Margrethe, er 4? år og bor på Tofte i Hurum kommune. Sammen med meg bor Frode på 21 år og ett varierende antall dyr. Akkurat nå har vi tre hunder og tre katter. Jeg har jobbet med dyr på Universitetet for Miljø og Biovitenskap på Ås i flere år, men nå skal jeg igang med utdannelse som gartner og  vil være en del av

 teamet som tar vare på den flotte parken som UMB er så kjent for. Jeg har vært interessert i hunder og andre dyr helt siden jeg var liten. Etter skoletid var jeg på tur med alle hundene i nabolaget, og jeg kom stadig hjem med mer eller mindre hjemløse dyr. Det tok ikke lang tid etter jeg flyttet hjemmefra før den første hunden, schæferen Raya, var på plass.

Jeg har bare hatt store hunderaser tidligere, den siste var Theo som det står litt om på hjemmesiden her. Etter hans uventede og tragiske død følte jeg at Theo hadde vært en hund som ikke kunne erstattes, så en ny mastiff var helt uaktuelt. 

Savnet etter hund var stort, men jeg ønsket ikke en ny stor hund. Norwich terrier har alltid appellert til meg, og jeg har bestandig sagt at om det skal små hunder inn i mitt hus så skal det være Norwich. Det gjorde at valget av rase var enkelt. Jeg begynte den lange prosessen med å finne en oppdretter jeg ønsket å kjøpe min første Norwich av. Da jeg ble kjent med Ingrid på Jeopardy's kennel var letingen over, og etter ett år med venting kom Tin-tin i hus. Han er en utmerket ambassadør for sin rase, så som mange andre ble jeg bitt av Norwich-syken (jo flere jo bedre..) Lille Nemi kjøpte jeg hos Villa Ekbacken i 2004. Tin-tin og Nemi ble foreldre til tre flotte valper i 2007. Lille Fia ble boende her hos oss, og i 2010 var det hennes tur til å bli mamma. Hun fikk tre flotte valper og lille Stella ble igjen her hos meg. Hun er for tiden opptatt med sin karriere som agilityhund...

Mitt mål som oppdretter er selvsagt å avle sunne, friske og rasetypiske Norwich terriere. Det er også viktig for meg å til enhver tid ha  rasens beste i tankene når jeg planlegger ett kull. Avlsarbeid er både krevende og vanskelig, men også utrolig spennende og morsomt. 

Jeg vil gjøre mitt beste for at valpene som vokser opp hos meg skal få en god start i livet og være til glede for sine eiere i mange år. Jeg vil også prøve etter beste evne å veilede og støtte de som kjøper valp av meg.

Om du har lyst på en Norwich-prat eller er interessert i å vite mer om meg og mitt oppdrett så ta gjerne kontakt på tlf. 934 57004.